Företagshälsovård

Att prioritera medarbetarnas hälsa och välbefinnande är inte bara ett etiskt ansvar, det är också en affärsmässig investering. Ett friskt och välmående team är nyckeln till ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och en positiv arbetsmiljö. Genom att välja Rygginstitutet får ni en partner inom företagshälsovård som är personlig, engagerad och prisvärd.

Våra tjänster inom företagshälsovård

 
Hos oss på Rygginstitutet ser vi till att ditt företag får en god företagshälsa. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där vi anpassar våra tjänster helt efter era behov, önskemål och utmaningar. Nedan är några exempel på vad vi kan erbjuda inom företagshälsovård:

  • Hälsokoller
  • Provtagning
  • Stödsamtal med psykolog
  • Utbildning i arbetsmiljö
  • Ergonomiutbildning
  • Arbetsanpassning och rehabilitering
  • Arbetsskadeutredningar
  • Stresshantering
  • … med mera.

Skulle er verksamhet vara intresserade av att ha Rygginstitutet som er partner för företagshälsovård, kontakta oss via formuläret längre ned, alternativ per telefon 08 544 311 10.

Varför välja Rygginstitutet för er företagshälsovård?

Specialister inom rehabilitering

Rygginstitutet har gjort rehabiliterande insatser för mer än 60 000 patienter och har 60 års erfarenhet av smärtrehabilitering. Sedan många år tillbaka rehabiliterar vi även patienter med utmattningssyndrom och stressproblematik. En sund arbetsmiljö handlar om att se både till den fysiska och ergonomiska arbetsmiljön såväl som OSA (Organisatorisk och Social Arbetsmiljö).

Skräddarsydda lösningar

Varje företag är unikt, och vi anpassar våra tjänster efter era specifika behov och utmaningar. Oavsett om det handlar om ergonomiska insatser, att minska stress eller att främja en god kommunikation på arbetsplatsen, så skräddarsyr vi en plan som passar er. Vi kan hjälpa er både utifrån ett förebyggande och behandlande perspektiv. Hos oss finns både läkare, fysioterapeut, psykolog, ergonom, arbetsterapeut, rehabkoordinator och sjuksköterska tillgängliga.

Förbättrad produktivitet och lönsamhet

Genom att investera i er medarbetares hälsa och välbefinnande kan ni se fram emot ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro. Våra program och åtgärder är utformade för att skapa långsiktiga resultat som gynnar både era medarbetare och er affärsverksamhet.

Kontakta oss
Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.
Du kan också ringa på 08-544 311 10 eller 060-64 73 00

Rygginstitutet Stockholm

Ladvik
185 93 VAXHOLM

Telefon: 08-544 311 10
Telefax: 08-544 311 11
E-Post: vaxholm@rygginstitutet.se

Svenska Rygginstitutet

Svenska Rygginstitutet
Org nr: 556513-6842 / 
Bg: 5336-0012

Svenska Rygginstitutet
Org nr: 556513-6842 / 
Bg: 5336-0012