Övriga Avtal

Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd

Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd är ett bidrag som du kan få för att förebygga sjukskrivningar och underlätta för dina medarbetare att komma tillbaka till jobbet efter sjukskrivning. Bidraget täcker hälften av dina kostnader när du anlitar en extern anordnare, till exempel från Rygginstitutet.  Läs mer hos försäkringskassan.

Stiftelsen för rehabilitering av personer inom skog och bygg

För personer som arbetar inom skogs- och byggbranschen finns en stiftelse som finansierar rehabiliteringen hos oss. Ta kontakt med Rygginstitutet så hjälper vi dig vidare. För personer inom byggsektorn kan Galaxen Bygg vara en extra hjälp och om du redan har ett samarbete med dem kan du vända dig till din koordinator på Galaxen Bygg för att få hjälp att komma till oss. 

Företagsanpassade utbildningar

Vi kan med vår kunskap och i våra fina lokaler erbjuda hel-/halvdagar med företagsanpassad utbildning inom många olika områden tex stress, ergonomi, arbetsteknik, fysisk hälsa och må bra. Ta kontakt med närmaste Rygginstitut och presentera dina önskemål så tar vi fram ett förslag.

Konferenser

På Rygginstitutet i Stockholm kan vi erbjuda konferensmöjligheter. Läs mer om våra erbjudanden och om vår anläggning på www.ladvik.se

 

 

 

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.
Du kan också ringa på 08-544 311 10 eller 060-64 73 00

Rygginstitutet Stockholm

Ladvik
185 93 VAXHOLM

Telefon: 08-544 311 10
Telefax: 08-544 311 11
E-Post: vaxholm@rygginstitutet.se

Svenska Rygginstitutet

Svenska Rygginstitutet
Org nr: 556513-6842 / 
Bg: 5336-0012