Övriga Avtal

 

Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd

Arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd är ett bidrag som du kan få för att förebygga sjukskrivningar och underlätta för dina medarbetare att komma tillbaka till jobbet efter sjukskrivning. Bidraget täcker hälften av dina kostnader när du anlitar en extern anordnare, till exempel från Rygginstitutet.  Läs mer hos försäkringskassan.

Företagsanpassade utbildningar

Vi kan med vår kunskap och i våra fina lokaler erbjuda hel-/halvdagar med företagsanpassad utbildning inom många olika områden tex stress, ergonomi, arbetsteknik, fysisk hälsa och må bra. Ta kontakt med närmaste Rygginstitut och presentera dina önskemål så tar vi fram ett förslag.

 

Konferenser

På Rygginstitutet i Stockholm kan vi erbjuda konferensmöjligheter. Läs mer om våra erbjudanden och om vår anläggning på www.ladvik.se

Behandling av Sjukgymnast/Fysioterapeut- Falck Trygg Rygg

Om din arbetsgivare tecknat en försäkring via Falck så kan de boka en tid hos oss för Fysisk Behandling. Du blir då uppringd av en av våra sjukgymnaster som bokar en tid med dig så snart det går. Läs gärna mer om försäkringen på Falcks egen sida.

Skandias hälsoförsäkring via Sophiahemmet Rehab Center

Rygginstitutet har ett samarbetsavtal med Sophiahemmet Rehab Center (SRC). SRC ansvarar för Skandias Hälsosluss och förmedlar vid behov ärenden till Rygginstitutet. Vi får en beställning från SRC och ringer upp dig för att boka en tid. Vi har som målsättning att ta kontakt med dig så snart som möjligt.

Insatsen startar med en djupintervju hos någon av våra hälso- och rehabvägledare och därefter planerar ni tillsammans vilka insatser som kan användas inom Hälsoförsäkringen.

Det kan t ex innebära att du får en samtalskontakt med psykolog, att du får gå till en sjukymnast, att det görs en ergonomisk översyn av din arbetsplats m m.

 

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.
Du kan också ringa på 08-544 311 10 eller 060-64 73 00

Region

Rygginstitutet Stockholm

Ladvik
185 93 VAXHOLM

Telefon: 08-544 311 10
Telefax: 08-544 311 11
E-Post: vaxholm@rygginstitutet.se

Svenska Rygginstitutet

Svenska Rygginstitutet
Org nr: 556513-6842 / 
Bg: 5336-0012